Oldtimerstalling
Gebouw16

Stalling, onderhoud en meer

Omdat we in Nederland wisselende seizoenen kennen, wil je je dierbare bezit goed onderdak bieden. Daarvoor zoek je een veilige en goede stalling. Het liefst één, waar je regelmatig naar je vierwieler kunt kijken.

Gebouw16 is veel meer dan een stalling. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen met dezelfde passie. Waar je zelf aan je auto kunt sleutelen en met andere oldtimereigenaren praat over je geliefde bezit. Een ruimte om samen koffie te drinken en kennis uit te wisselen. En misschien wel gezamenlijke initiatieven te bedenken, zoals een toertocht of een beursbezoek. Gebouw16 is maandag t/m zaterdag 10 uur per dag open om te sleutelen. Zondag in overleg.

In de hallen zijn twee hefbruggen die je kunt gebruiken. Je plant deze vooraf in. Je gebruikt verder je eigen gereedschap. Gaat het om een ingewikkelde klus of heb je gewoon geen tijd? Dan kan een ervaren monteur het onderhoud of de reparatie voor je uitvoeren. Uiteraard brengt hij vooraf een offerte uit. René brengt je graag in contact met een monteur.

Kom kijken, sfeer proeven en de mogelijkheden bespreken.

NEEM CONTACT OP MET RENÉ

Praktische informatie:

  • Tarief voor stallen en sleutelen inclusief koffie, elektra en deskundigheid van je mede oldtimerbezitters: vanaf € 98,75 incl. btw per maand. Vooraf per maand te betalen.
  • De hal is water– en winddicht. De auto’s staan onder een hoes.
  • Opzegtermijn is 1 maand, maandelijks opzegbaar.
  • Mogelijkheid om geconditioneerd te stallen.

U krijgt een huurovereenkomst met daarin alle praktische informatie en voorwaarden.

NEEM CONTACT OP MET RENÉ