Bed & Breakfast
Gebouw16

BEKIJK DE BESCHIKBAARHEID

Gastvrij en authentiek

Of je nu voor zaken of voor je plezier in Hengelo bent, een verblijf in onze B&B voegt daar een extra dimensie aan toe. Je logeert in de voormalige spuiterij-zandstralerij van Stork, die de geschiedenis van Hengelo als metaalstad in leven houdt.

Er zijn vier aparte een- of tweepersoons slaapunits met eigen opgang, douche en toilet. Elke unit is voorzien van een comfortabele boxspring. Er is een gemeenschappelijke ruimte. Hier staat elke ochtend een vers ontbijt met Twentse streekproducten klaar. Ook is er een binnentuin, waar je heerlijk kunt ontspannen met een kopje koffie. Voor het diner maak je gebruik van een van de vele eetcafés en restaurants die op loopafstand van de B&B liggen.

De B&B is een perfecte uitvalsbasis voor een toeristisch of zakelijk verblijf.
De locatie is op loopafstand van het Centraal Station en dichtbij de A35. Parkeerruimte is voldoende aanwezig op eigen terrein.

In de buurt is van alles te ondernemen: een van de vele evenementen in Hengelo, een dagje shoppen in Enschede, kunst kijken in Delden en Ootmarsum of genieten van de rust en de prachtige Twentse natuur.

BEKIJK DE BESCHIKBAARHEID